Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY INTERNETOWEJ
www.grangers.pl

  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy naszej firmy zostali odpowiednio przeszkoleni
    w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: Paker Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 18/16
    01-517 Warszawa, zarejestrowana pod numerem KRS: 0000189867 przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XVI Wydział Gospodarczy – Rejestrowy,
    REGON: 006937618, NIP: 1180009930.
  3. Na naszej stronie zbieramy następujące dane osobowe:
  • Imię – niezbędne do rozpoczęcia subskrypcji newslettera oraz możliwości kontaktu
    z Tobą.
  • Adres e-mail – poprzez e- mail, za pomocą newslettera będziemy wysyłać do Ciebie informację handlową maksymalnie parę razy w miesiącu.
  • Imię i nazwisko – jeśli adres e-mail składa się z powyższych.
  • Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać
    z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
  1. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
  • Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych, otrzymywać porady i materiały informacyjne, możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
  1. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
  2. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim.
  3. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij e-mail na adres kontakt@paker.pl lub kliknij w link
    w newsletterze umożliwiający wypisanie się z listy subskrynentów.